

## **Public Forum Agenda**

**Public Forum** TasNetworks electricity distribution regulatory proposal

and Tariff Structure Statement (TSS) for the regulatory

control period 2017-19

Date Thursday 17 March 2016

**Venue** Hotel Grand Chancellor

**Location** 1 Davey Street, Hobart TAS 7000

Time 10am-2pm

## **Agenda**

TasNetworks' regulatory proposal	
10am	Registration and tea/coffee
10.30m-10:35am	AER introduction (5 mins)
10:35am-10:55am	TasNetworks presentation (25 mins)
10:55am-11:15am	Consumer Challenge Panel presentation (20 mins)
11:15am-11:35am	AER presentation of issues paper (20 mins)
11:35am-Noon	Q&A (45 mins)

## **Lunch break**

TasNetworks' Tariff structure statement	
12:30pm-12:45pm	AER introduction (15 mins)
12:45pm-12:55pm	Customer perspective  John Devereaux, Goanna Energy Consulting (10 mins)
12:55pm-1:20pm	AER presentation on cost reflectivity and customer impacts (25 mins)
1:20pm-1:30pm	Retail perspective Aurora Energy (10 mins)
1:30pm-2:00pm	Q&A (30 mins)