

Public Forum Agenda

Public Forum Powerlink electricity transmission revenue proposal for

the regulatory control period 2017–22

Date Tuesday 15 March 2016

Venue Australian Energy Regulator

Brisbane office

Location Level 24, 400 George Street, Brisbane Qld 4000

Time 10.30am to 12.30pm

Agenda

10.15 – 10.30 am	Registration and tea/coffee
10.30 – 10.35 am	AER introduction (5 mins)
10.35 – 11.00 am	Powerlink presentation (25 mins)
11.00 – 11.20 am	Consumer Challenge Panel presentation (20 mins)
11.20 – 11.40 am	AER presentation of issues paper (20 mins)
11.40 – 12.25 pm	Q&A (45 mins)
12.25 – 12.30 pm	The process from here and AER wrap-up (5 mins)