

Public Forum Agenda

Public Forum AusNet Services electricity transmission revenue

proposal for the regulatory control period 2017–22

Date Thursday 17 December 2015

Venue Australian Energy Regulator

Melbourne office

Location Level 35, The Tower, 360 Elizabeth Street

Melbourne Vic 3000

Time 9.30 am to 12.00 pm

Agenda

| 9.30 – 10.00 am | Registration and tea/coffee |
|------------------|---|
| 10.00 – 10.05 am | AER introduction (5 mins) |
| 10.05 – 10.30 am | AusNet Services presentation (25 mins) |
| 10.30 – 10.50 am | Consumer Challenge Panel presentation (20 mins) |
| 10:50 – 11:10 am | AER presentation of issues paper (20 mins) |
| 11.10 – 11.55 pm | Q&A (45 mins) |
| 11.55 – 12.00 pm | The process from here and AER wrap-up (5 mins) |