

## **Public Forum Agenda**

**Public Forum** Victorian electricity distribution network service

providers (AusNet Services, CitiPower/ Powercor, Jemena and United) revenue proposals for the

regulatory control period 2016 to 2020

**Date** 22 June 2015

**Venue** Australian Energy Regulator office

**Location** Level 35, The Tower, 360 Elizabeth Street

Melbourne Vic 3000 Phone: (03) 9290 1444

**Time** 9.30 am to 1.15 pm

Agenda

9.00 - 9.30 am	Registration and tea/coffee
9.30 - 9.40 am	AER introduction – the Vic. review and purpose of the forum (10 mins)
9.40 - 10.50 am	Business overview of proposals (each DNSP gets 15 minutes, CitiPower/Powercor 25 min.)
10.50 - 11.15 am	AER staff presentations - comparing the proposals by the numbers (15 minutes) - how recent decisions impact the Vic. review, such as for WACC and benchmarking (10 minutes)
11.15 - 11.30 am	Tea break (15 mins)
11.30 - 12.15 pm	Consumer Challenge Panel (CCP) presentation (45 mins)
12.15 - 1.05 pm	Questions from the floor (50 mins)
1.05 – 1.15 pm	The process from here (10 mins)